A kiválasztás folyamata

Bárdi Autó - A kiválasztás folyamata Bárdi Autó - A kiválasztás folyamata Bárdi Autó - A kiválasztás folyamata Bárdi Autó - A kiválasztás folyamata Bárdi Autó - A kiválasztás folyamata Bárdi Autó - A kiválasztás folyamata Bárdi Autó - A kiválasztás folyamata Bárdi Autó - A kiválasztás folyamata

A vállalat toborzás – kiválasztáshoz kapcsolódó alapfolyamatai a legtöbb beosztás tekintetében egységesek, ám bizonyos pozíciók esetén eltérhetünk a standard folyamatainktól.

A következő leírásban betekintést adunk a kiválasztás főbb lépéseiről.

  • A karrierportálunkon aktuálisan futó álláshirdetésünkre küldött pályázatára minden esetben visszajelzést küldünk, amelyben megjelöljük, a pályázat elbírálásának maximum időtartamát.
  • A pályázati dokumentumok első körös elbírálása után, minden esetben tájékoztatást adunk az elbírálás aktuális állásáról.
  • A kiválasztás következő lépéseként munkatársaink telefonos vagy Skype interjú keretei között kapcsolatba lépnek a pozícióhoz elvárt tudással és tapasztalattal rendelkező jelentkezőkkel.
  • Amennyiben az első interjú tapasztalatai kölcsönösen pozitívak, úgy a következő forduló már egy szakmai teszttel egybekötött személyes találkozó, ahol a HR-es munkatárs mellett az adott részleg szakmai vezetője is jelen van. Ekkor strukturált állásinterjú keretei között ismerkedhet meg, illetve gyűjthet személyes és szakmai tapasztalatokat egymásról a pályázó és jövőbeni vezetője. (Ennek helyszíne általánosan a fővárosban található központi telephely)
  • A döntést követően visszajelzést adunk az interjú résztvevőinek. Sikeres elbírálás esetén újabb kapcsolatfelvétel következik (személyes, Skype, telefon), ahol részletesen ismertetjük a meghirdetett pozíció munkakörülményeit, elvárásait, illetve válaszolunk minden felmerülő kérdésre. A kiválasztás ezen pontján a vállalat megteszi a pénzügyi ajánlatát a kiválasztott jelentkezőnek.
  • Pozitív pályázói válasz esetén megkezdjük a leendő munkatárs beléptetési folyamatát és ezzel párhuzamosan levesszük minden hirdetési portálról az aktuálisan betöltött pozíció hirdetését.
  • A pozícióra beérkezett pályázatokat a törvényi előírásoknak és az adatvédelmi szabályzatunknak megfelelő módon tároljuk az adatbázisunkban. (kérésre töröljük azokat)